3FM nieuws

Minister opent 3FM Eindexamenjournaal

  1. Nieuwschevron right
  2. Minister opent 3FM Eindexamenjournaal
Minister van Onderwijs Marja van Bijsterveldt opende maandagochtend 16 mei officieel de examenperiode door het eerste examenjournaal te presenteren. Luister de uitzending terug.

Zwetende handjes, hartkloppingen en veel dextrootjes... de eindexamens zijn weer begonnen. Minister van Onderwijs Marja van Bijsterveldt opende op maandagochtend deze spannende periode op 3FM en las bij Giel het eerste eindexamenjournaal voor.

Luister:

Eindexamenjournaal

Vanaf nu worden deze journaals vakkundig voorgelezen door NOS op 3-verslaggevers Jozephine Trehy en Onno Beukers. Zij houden je op de hoogte van de ins and outs van de examens.

De komende twee weken zijn die eindexamenjournaals op examendagen zowel te horen op 3FM als op FunX. Aansluitend aan het reguliere NOS op 3-bulletin van 08.00, 13.00 en 18.00 uur volgt op 3FM het eindexamenjournaal. Bij FunX zijn de eindexamenbulletins te horen om 08.30, 13.30 en 18.30 uur.

Laatste nieuws, antwoorden & klachten

Check dagelijks deze website voor het laatste nieuws én de antwoorden van de eindexamens. Iedere dag geeft een docent een last-minute tip. Ook kun je op deze website terecht voor klachten en andere reacties. Volg het 3FM Eindexamenjournaal ook via Twitter, Facebook en Hyves.

>> Naar 3FM.nl/eindexamen

Ster advertentie
Ster advertentie