3FM nieuws

Een lustkapper die moet kappen is Nooit Grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Een lustkapper die moet kappen is Nooit Grappig

In Groningen loopt een 'lustkapper' rond die jonge vrouwen maar wat graag een gratis knipbeurt geeft. Maar in plaats van zijn schaar erbij te pakken, woelt hij met z'n handen door het haar en zet hij het op een rennen.

Gratis je haar laten knippen? Klinkt verleidelijk, maar bij de 'lustkapper' in Groningen kom je bedrogen uit. Daar loopt namelijk al jaren een gevreesde man rond die vrouwen een gratis knipbeurt aanbiedt. Zodra vrouwen daarmee instemmen, woelt hij met zijn handen door het haar en rent weg.

Lustkapper Harry

Fopkapper Harry S. is volgens RTV Noord in 2009 al een keer veroordeeld. Ook Alberto Stegeman ging in 2013 een keer achter de man aan. Harry staat bekend om zijn drang aan jonge vrouwen tussen de 20 en 25 te zitten. Deze week was het weer raak en zag een 22-jarige studente een gratis knipbeurt wel zitten. Totdat een oplettende voorbijganger de malafide 'lustkapper' herkende en er een filmpje van maakte. Bekijk hier de video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geef jouw Nooit Grappig door

Een lustkapper die moet kappen is Nooit Grappig. Kun jij ook nog een creatieve Nooit Grappig bedenken bij dit nieuwsbericht? Laat het ons weten door hem onderaan de pagina achter te laten of een (ingesproken) app'je te sturen. Een app'je sturen kan rechtsboven op de homepage, via 3fm.nl/live of gratis met de app op je telefoon (inspreken kan alleen via de app op je mobiel).

Luister vrijdag 26 september tussen 14:00 uur en 16:00 uur naar RobRadio: Stenders VriMiBo.

Ster advertentie
Ster advertentie