3FM nieuws

Gordon verlaat de Toppers

  1. Nieuwschevron right
  2. Gordon verlaat de Toppers
De geruchten waren al hardnekkig, maar het is nu officieel: Gordon verlaat de Toppers. Hij wordt er niet uitgezet, maar neemt vrijwillig afscheid?
Gordon twijfelt zelf of hij nog iets kan toevoegen aan de Toppers en heeft daarom besloten de glitterpakjes (en glamour) van de Toppers te laten voor wat het is. Hij heeft er ‘de creatieve kracht niet meer voor’.

Gordon gaat vrijwillig

In het persbericht benadrukt Gordon dat er absoluut geen sprake is van een gedwongen vertrek. Laat de fantasieën van een uit de hand gelopen bitchfight maar varen. ‘Dat ik nu toch besluit om te stoppen, heeft alles te maken met die negatieve spiraal, waar de Toppers in terecht gekomen zijn,’ laat Gordon weten.

Toekomst van de Toppers

Over de toekomst is nog onduidelijkheid. Gordon gaat zich richten op zijn tv-werk, maar wat Jeroen van der Boom en René Froger gaan doen is nog onduidelijk. Misschien was Moskou wel het laatste (hoogte?)punt van de Toppers. Ook gaan er al geruchten over een comeback van Gerard Joling of een wissel met Dries Roelvink.

Update: géén vrijwillig vertrek

Nog geen dag na het vertrek van Gordon is het moddergooien begonnen. 's Ochtends vertelde hij bij Giel op de radio dat hij helemaal niet vrijwillig opstapt. Als het aan hem lag zou het allemaal nog wel even door hebben geduurd, maar hij was de roddels en gedoe meer dan zat.

>> Lees meer over Gordon

Vind jij het ook zo erg?

Ster advertentie
Ster advertentie