3FM nieuws

Nieuwe nachtprogrammering bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe nachtprogrammering bekend
De 3FM nachtprogrammering voor het zomerkwartaal is bekend geworden. Terug op 3FM is {l}Marisa Heutink{/l}. nieuwe DJ's zijn {l}Chris Herrebrugh{/l}, {l}Arjen Lubach{/l} en {l}Remi Tjon Ajong{/l}. 3FM neemt dit kwartaal afscheid van {l}Juul Post{/l} en {l}Mark Labrand{/l}. De laatste gaat een dagelijks nachtprogramma presenteren bij Yorin FM. Verder gaan {l}Teun en Gijs{/l} (donderdag 03 uur) niet meer naar de mensen thuis, maar gewoon naar de 3FM studio.

Op dinsdag en woensdag om 03 uur hoor je voortaan {l}Remi Tjon Ajong{/l} (bekend als zanger van {l}Green Lizard{/l}) en {l}Chris Herrebrugh{/l} met een Metalprogramma. Liefhebbers van harde muziek moeten hier dus zeker de wekker voor zetten!

Terug op 3FM is {l}Marisa Heutink{/l}, op donderdag van 01 tot 03 uur. Ze maakte even een uitstapje naar Veronica, maar de radio bleef in haar bloed kriebelen. Tenslotte is ook nieuw op 3FM {l}Arjen Lubach{/l}. Misschien heb je hem al wel eens gehoord in de uitzendingen van Claudia en Giel, want die produceert hij. Daarnaast is hij ook de man achter de {l}Eminem{/l}'s Stan parodie 'Jelle'. Arjen is naast zijn 3fm-werkzaamheden cabaretier en speelt bij ImproCabaret groep 'Op Sterk Water'.

De nieuwe nachtprogrammering gaat in per 1 juli 2003. Alle wijzigingen staan overzichtelijk in dit excel bestand.
Ster advertentie
Ster advertentie