3FM nieuws

Solar groot succes!

  1. Nieuwschevron right
  2. Solar groot succes!
Het Solar Weekend Festival was super! Lees hier alles over ons 3FM Solar Opbouw Team. De foto's en een verslag van teamlid Alinda staan nu online!
''Solar was in één woord geweldig! We hebben allemaal ons uiterste best gedaan om onze 3fm-tent zo mooi mogelijk te maken. Het heeft veel tijd en moeite gekost, maar het heeft ons veel plezier opgeleverd. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds op de feestjes hebben we het enorm naar onze zin gehad ;)

Toen het podium na 3 lange dagen af was, konden we echt gaan feesten. Het was mooi te zien hoe het publiek genoot van de muziek, in onze eigen tent. Dan kun je pas zeggen dat je werk echt af is. En het publiek heeft genoten, dat zeker!

Hierbij willen we iedereen bedanken die dit mede heeft mogelijk gemaakt, 3fm, Solar, Extrema en ga zo maar door. Het was voor iedereen een speciale en mooie ervaring. En: tot volgend jaar!''

Lees hier de dagverslagen!Wie zaten er nou precies in dat team? Lees hier alles over de teamleden! Check hier foto's van de opbouw! Meer info over het Solar Weekend Festival

Ster advertentie
Ster advertentie