3FM nieuws

Succes van All Time Low hangt af van BH's

  1. Nieuwschevron right
  2. Succes van All Time Low hangt af van BH's

De Amerikaanse band All Time Low is al meer dan tien jaar enorm succesvol en de band is niet van plan om er op korte termijn mee te stoppen. Op 2 juni komt hun nieuwe album Last Young Renegade uit en op dit moment zijn ze druk bezig met hun Europese tour.

Vanavond staat de band in een uitverkochte Melkweg in Amsterdam, maar vanochtend was er nog even tijd voor een bezoekje aan de ochtendshow van Domien.

BH's en tourbussen

De tourbus staat voor de 3FM-studio geparkeerd met daarin twee nog slapende bandleden. De band is in één rechte lijn vanaf hun show in Keulen naar Hilversum gereden en voor vijftig procent van de band was het duidelijk nog iets te vroeg.

Alex en Rian staan gelukkig wel fris en fruitig bij Domien aan de microfoon. Daar vertellen ze dat het een heftig showtje was gisteren. Het was ontzettend heet in de zaal, maar ondanks dat was het één van de betere van de tour. "Er is grappig genoeg een directe link tussen de hoeveelheid BH's die er tijdens een show op het podium worden gegooid en hoe goed we hebben gespeeld.", vertelt drummer Rian.

Hoeveel BH's er gisteravond in Keulen op het podium terecht kwamen? Ongeveer veertig, laat de band weten. Vanavond in Amsterdam verwachten ze er minimaal vijftig. Dus dames: je weet wat je te doen staat als je vanavond gaat!

Last Young Renegade

Er kwamen veel vragen van luisteraars binnen over de sound van het nieuwe album. Volgens de band hoor je veel 80's-invloeden terug. In principe bestaat de band uit drums, bas en twee gitaren, maar voor deze plaat hebben ze met veel analoge synths gewerkt. "We wilden voor het nieuwe album graag nieuwe dingen proberen maar wel nog steeds als All Time Low klinken. Dat is best lastig, maar volgens mij wel gelukt. Misschien klinkt het anders, maar uiteindelijk zijn wij het nog steeds die de muziek maken", vertelt zanger Alex.

'Dirty Laundry'

Aangezien de helft van de band nog op één oor in de bus lag was All Time Low genoodzaakt om een akoestische versie van hun single 'Dirty Laundry' te spelen. Maar stiekem vinden we dat helemaal niet erg!

Ster advertentie
Ster advertentie