3FM nieuws

3FM Presents: London Grammar in HMH concertverslag

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: London Grammar in HMH concertverslag

London Grammar speelde woensdag 9 oktober in de HMH. Check hier het concertverslag van de uitverkochte show.

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Het Britse triphop/elektronica-trio London Grammar scoorde 24 januari 2014 een 3FM Megahit met het nummer 'Strong' en een week later werd hun album If You Wait uitgeroepen tot Album van de Week. Voor veel 3FM-luisteraars was het dus niet moeilijk om woensdag 8 oktober mee te zingen met London Grammar in de HMH. 3FM vroeg luisteraars om live hun verslag te appen via de 3FM-app.

>> Zelf verslag doen van een concert? Lees hier hoe!

In het voorprogramma kon je genieten van de Liverpoolse band All We Are, maar niet iedereen was op tijd binnen. Roel: "Voorprogramma gemist, maar zo nog precies op tijd voor London Grammar. Zin in!"

(Foto: Roel)

London Grammar in HMH

London Grammar zou afgelopen twee jaar op Lowlands spelen, maar moest beiden concerten afzeggen. Dit keer ging alles gelukkig goed. Maaike: "Vooralsnog hebben ze niet gecanceld! In spanning aan het wachten London Grammar in de HMH..."

Maaike: "London Grammar is begonnen met het nummer Hey Now! De zaal klapt luid als zangeres Hannah het podium op loopt."

Lotte: "London Grammar is begonnen! Hey Now als eerste nummer.."

(Foto: Lotte)

Juliette: "Wat een indrukwekkend optreden van London Grammar! Kippenvel! Next time Ziggodome?"

Setlist London Grammar in HMH

Maureen wist zelfs een kiekje te maken van de setlist van het concert: "Playlist London Grammar HMH. Onbeschrijfelijk mooie stem."

(Foto: Maureen)

London Grammar-concert te kort

Voor sommige mensen kon het concert niet lang genoeg duren. Mink deed na het concert verslag: "Was net bij London Grammar... Goed maar veelste kort. Als je zo'n meesterplaat met Disclosure hebt; doe er dan wat mee. Ik verwacht geen deep-house versie maar als je dan maar 55 minuten aan setlist hebt, speel hem dan gewoon op je eigen manier. Al met al wel een goede show, maar in een HMH verwacht ik persoonlijk net iets meer. Ook met één album. Fijne avond groetjes Mink"

Maar over het algemeen waren de reacties positief. Anne: "London Grammar was te gek! Die stem!!!"

(Foto: Anne)

Benjamin: "Woow woow woow @ london grammar @ hmh!!!!"

Eddie: "Londongrammer@hmh Zo akelig goed dat je niet door hebt dat het live is!"

(Foto: Eddie)

London Grammar speelt 'Strong

'Maaike stuurde ook nog een stukje audio van hun 3FM Megahit 'Strong': "London Grammar speelt Strong. Mannnnn wat is dit een vet concert. De imponerende zang in combinatie met de lekkere soundscape-achtige muziek is ZO TOF."

3FM gaf in juli kaarten weg voor London Grammar in de HMH. Deze prijswinnaars waren dus ook van de partij en deden verslag.

Marthijn: "Vanavond bij London Grammar geweest in de HMH, was een super tof concert! Bedankt 3fm voor de kaartjes!! Gr. Marthijn"

(Foto: Marthijn)

Coen: "Hee Michiel! Ik kom net van london grammar in de hmh.was echt super! Kaarten gewonnen bij 3fm, bedankt daarvoor. Gr. Coen"

Wil je ook graag verslag doen van een concert? Lees hier hoe het werkt!

Foto's 3FM Presents: London Grammar in HMH

(Fotograaf: Ben Houdijk)
Ster advertentie
Ster advertentie