3FM nieuws
BNNVARA

Lorrèn speelt 'Fool for the Night' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. Lorrèn speelt 'Fool for the Night' in de 3FM Live Box

Even voorstellen: dit is Lorrèn Rettich! Deze Amsterdamse jazz-zangeres is voor de allereerste keer te gast bij Sanders Vriendenteam. Podia als de North Sea Jazz Club en Paradiso zijn geen onbekend terrein voor haar en dit jaar doet ze mee met de Popronde. In Ghana wordt ze zelfs ingevlogen door de president voor een optreden.

'Fool For The Night' live

Op haar derde begon ze al met zingen, toen nog met haar vader die een jazz violist is. Lorrèn begon met optreden toen ze elf was en in 2015 bracht ze haar eerste hit single uit: 'The Game Of Love'. Nu, twee albums verder, brengt ze een nieuwe single uit met een verrassende twist. Dit nummer is namelijk geen jazz, maar pure pop. Zo zegt ze: "Ik voel dat dit de richting is die ik op moet gaan."

Geniet mee met Lorrèn, rechtstreeks vanuit de 3FM Live Box.

Video niet beschikbaar

Een eigen unieke sound

De stijl van Lorrèn kan omschreven worden als een mix tussen soul, jazz en pop. In het interview met 3FM-dj Sander Hoogendoorn vertelt ze over haar helden, waaronder Selah Sue, Melody Gardot en Amy Winehouse. Dat hoor je goed terug in haar muziek, maar dan omgetoverd tot haar eigen unieke sound.

Die sound van Lorrèn is de president van Ghana, Nana Akufo-Addo, ook opgevallen. "Ze zochten een jazz-zangeres voor een prijsuitreiking en waren op de een of andere manier via Google bij mij uitgekomen", vertelt ze. Luister naar het hele verhaal in het onderstaande interview.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie