3FM nieuws

De legendarische Club Trouw komt (misschien) terug

  1. Nieuwschevron right
  2. De legendarische Club Trouw komt (misschien) terug

Dance-fanaten opgelet! Één van de meest roemruchte clubs in Amsterdam komt misschien terug. Club Trouw leek in januari van dit jaar voorgoed opgedoekt, maar nu is er goed nieuws!

Trouw is back!?

Trouw sloot op 3 januari haar deuren, vanwege de verkoop van het pand aan de Wibaustraat in Amsterdam. Hiermee kwam een einde aan een legendarisch tijdperk voor de nummer 43 in de top 100 van beste clubs ter wereld. Gelukkig hoeven dance-liefhebbers niet lang te treuren. De organisatie van Trouw komt namelijk terug met een nieuwe club in het het voormalige Iedersland College in stadsdeel West, dit bevestigt directeur Olaf Boswijk.

Dag en nacht

De gemeente Amsterdam besloot dit jaar om 24-uursvergunningen uit te geven aan een aantal clubs in de stad. Dit betekent dat er straks op vijf plekken in onze hoofdstad dag en nacht gefeest kan worden. Geruchten gaan dat één van die vijf vergunningen toegekend is aan de opvolger van Club Trouw. Wanneer je weer los kunt gaan op acts als Adam Beyer, Seth Troxler en Tom Trago is nog niet bekend.

De legendarische beelden van het afscheid van Club Trouw check je hier:

Ster advertentie
Ster advertentie