3FM nieuws

BNN zendt laatste concert van Krezip uit

  1. Nieuwschevron right
  2. BNN zendt laatste concert van Krezip uit
Het einde is bijna in zicht. Krezip neemt zaterdag 27 juni officieel afscheid van het publiek in de Heineken Music Hall in Amsterdam.
Natuurlijk vindt BNN dat dit niet zomaar ongemerkt voorbij mag gaan en wil een ode brengen aan de Tilburgse band op radio, televisie en internet. Daarom is het allerlaatste concert van Krezip te zien en te horen van 23.00 uur tot 01.00 uur op Nederland 3.

Eric Corton

Voordat ze echt afscheid nemen, is Krezip tussen 18.00 en 20.00 uur nog een keer te gast bij onze eigen Eric Corton in That’s Live. Voor de ongeduldigen onder ons: het hele concert is ook al van 21.00 tot 23.00 uur op het digitale themakanaal 101tv te volgen.

Pinkpop

Afgelopen weekend stond Krezip nog te rocken op Pinkpop, waar zij alvast afscheid namen van het publiek. Daarmee maakten ze de cirkel rond, omdat de band hier voor het eerst doorbrak met het 'I Would Stay'.

Kers op de taart

Verder laat zangeres Jacqueline weten: ''Het is een eer dat er zoveel aandacht op internet, radio en tv aan ons afscheid wordt besteed. Het is voor ons echt de kers op de taart en maakt ons afscheid compleet''.

>> Lees hier meer over Krezip

Ster advertentie
Ster advertentie