3FM nieuws

Metallica's Lars Ulrich accepteert uitnodiging drumbattle

  1. Nieuwschevron right
  2. Metallica's Lars Ulrich accepteert uitnodiging drumbattle

Metallica's Lars Ulrich heeft de uitdaging voor een drumbattle tegen Will Ferrell en Chad Smith geaccepteerd!

LET'S GET READY TO RUMBLE, PART TWO! De drumbattle tussen Will Ferrell en Chad Smith krijgt een staartje, werd woensdag 11 juni duidelijk. Niet Ferrell, maar Metallica's drummer Lars Ulrich wordt dit keer uitgedaagd door Red Hot Chili Peppers-drummer Chad Smith.

Ferrell en Smith dagen Ulrich uit

Ferrell en Smith lieten in een interview met SPIN weten dat ze een volgend drumbattle-slachtoffer op het oog hebben. "We did talk about another drum-off. With a third person that looks eerily similar to Chad and I. A third drummer out there," liet Ferrell weten.

De potentiële kandidaat bleek niemand minder te zijn dan Metallica's drummer Lars Ulrich. Volgens Will Ferrell wordt Lars Ulrich vaak verward met zowel Chad Smith als hijzelf. Ulrich zou zich dus ook moeten bewijzen in een drumbattle. "Lars gets pissed because he gets mistaken for both me and Chad Smith. He can settle that score now, too." verklaarde Ferrell. Ulrich had tot dusver niet gereageerd op het voorstel, maar daar is nu verandering in gekomen!

"Bring it on!"

In een interview met SPIN verklaart Ulrich dat hij wel in is voor een potje drummen met Will Ferrell en Chad Smith. Om de battle met RHCP's drummer Chad Smith maakt hij zich niet zo druk. De battle met Will Ferrell is hetgeen zijn hart sneller doet kloppen. "Ik weet zeker dat ik met een beetje oefenen wel kan winnen van Chad. Maar Will? Dat is een heel ander verhaal. Will domineert the bad-ass drummer universe. Ik bedoel, we praten over een gast so next level, eigenlijk meer dan next level, dat het een onmogelijke opgave wordt. Dit gezegd hebbende, stem ik zeker in met de uitdaging. Bring it on!"

Het hele interview van Lars Ulrich met SPIN kun je hier lezen.

Chad Smith daagt Will Ferrell uit voor drumbattle

Het idee van de drumbattle tussen Ferrell en Smith begon allemaal met een simpele video. De heren lijken nogal op elkaar, en grappenmaker Ferrell liet in de video weten dat er eigenlijk helemaal geen Will Ferrell bestaat, maar alleen een Chad Smith. Chad Smith zag de video en daagde Will Ferrell vervolgens uit voor een drumwedstrijd.

Chad vs. Will voor het goede doel

Will Ferrell liet vervolgens weten akkoord te gaan met Chad Smiths uitnodiging voor de drumbattle, mits de heren 300.000 dollar voor het goede doel zouden ophalen. De door Ferrell gestelde voorwaarde van 300.000 dollar aan donaties werd al snel bevestigd en zodoende kon er een datum worden geprikt.

De drumbattle tussen Will Ferrell en Chad Smith kun je hieronder bekijken.

Ster advertentie
Ster advertentie