3FM nieuws

Carnaval kan beginnen: 'Maste Sjen' gaat in première

  1. Nieuwschevron right
  2. Carnaval kan beginnen: 'Maste Sjen' gaat in première

Carnaval alleen beneden de rivieren? Niet als het aan Coen en Sander ligt. Zij maakten daarom een Friese carnavalskraker van jewelste: 'Maste Sjen'.

Coen en Sander gaan carnavallen

Sander is geboren in het altijd dampende Biddinghuizen, maar spreekt op onverklaarbare wijze vloeiend Fries. Een ongekend talent dat hem niet echt verder gebracht heeft in het leven. Tot nu. Sander heeft zijn gave eindelijk ongelimiteerd in kunnen zetten. Samen met zijn radiovriendje Coen heeft hij namelijk een kneiter van een carnavalshit gemaakt. In het Fries!

Maste Sjen

Voor het glorieuze moment hebben de vriendjes van de middagshow alles uit de kast getrokken. Samen met het Friese carnavalsduo De Zware Jongens maakten ze een remake van 'It's A Sin' van The Pet Shop Boys. Het stukje Kunst met een hele grote K heeft de prachttitel 'Maste Sjen' gekregen. Om het plaatje compleet te maken zijn bekende Friezen als Johannes Rypma en Piet Paulusma trotse ambassadeurs van de hit geworden.

Coen en Sander zijn de kwaadste niet en hebben met de hand over het hart gestreken. 'Maste Sjen' is daarom gewoon gratiesj verkrijgbaar op hun website.

Coen & Sander ft. De Zware Jongens - 'Maste Sjen'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Making Of 'Maste Sjen'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie