3FM nieuws

Professionele veelvraat op Valtifest

  1. Nieuwschevron right
  2. Professionele veelvraat op Valtifest

Tijdens Valtifest 2014: Zeven Zonden waagt professioneel veelvraat Randy Santel zich aan twee food challenges.

Valtifest 2014 heeft als hoofdthema de Zeven Zonden en dat betekent dat elke area in het teken van één van de zonden staat. Op de NDSM-werf verrijst dus ook het vreetplein, waar de festivalbezoekers zich kunnen laten verleiden door een overvloed aan voedsel. Op het plein vindt je naast Emile Ratelbands patatkraam ook de Butt Slammers 7th Anniversary Annual International Eating Contest, waar professioneel schranzer Randy Santel deelneemt aan twee food challenges.

Food challenges op Valtifest 2014

Bij de Butt Slammers 7th Anniversary Annual International Eating Contest gaat professioneel veelvraat Santel (die in zijn leven ruim 180 food challenges heeft gewonnen!) de uitdaging aan om zoveel mogelijk gekookte eieren naar binnen te werken. Een paar uur later doet deze voedselliefhebber hetzelfde, maar dan met hotdogs. Een hele mond vol dus!

3FM Presents: Valtifest Zeven Zonden

Het door MTV en Meubel Stukken georganiseerde Valtifest is een Amsterdams stadsfestival waarbinnen een vernieuwende elektronische muziekprogrammering hand in hand gaat met creativiteit, humor, vrijheid en een jaarlijks vernieuwd thema. Dit jaar komt de organisatie met het thema Zeven Zonden.

De podia, artiesten en kunstprojecten zullen allemaal iets met de Zeven Zonden te maken hebben. Ook de bezoekers kunnen weer losgaan door Hebzucht, Gemakzucht, Lust, IJdelheid, Jaloezie, Wraak en Vraatzucht in hun outift te verwerken.

Win kaarten 3FM Presents: Valtifest

Wil jij graag in je zondige outfit naar Valtifest? 3FM geeft nog kaarten weg!

> Win kaarten Valtifest!

Joost van Bellen in Dansen met Delsing

Valtifest-oprichter Joost van Bellen is in de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 augustus te gast bij Tomas Delsing. Je hoort een interview met de DJ én je krijgt zijn Valtifest-mix alvast te horen. Ook Valtifest-host Tom Trago (van podium Luiheid) heeft een speciale mix gemaakt die later op de avond in Dansen met Delsing wordt uitgezonden.

>> Check de site van Dansen met Delsing

Ster advertentie
Ster advertentie