3FM nieuws

4-ISH is 'gers', maar wat is het?

  1. Nieuwschevron right
  2. 4-ISH is 'gers', maar wat is het?
3FM steunt theatergroep ISH. Theater ja, met de nadruk op spektakel: skating, clips, films, breakdance, rap, beatbox, vj, live muziek... En nog veel 4-ISH is een show met en over in-line skating, games, videoclips, uitgaan, en ga zo nog maar een hele tijd door. ISH bestaat nog niet zo heel lang, maar is al behoorlijk bekend. En wat wil je, de groep gooit zo'n beetje alles wat cool is in een grote koker en tovert daar een knallende voorstelling uit.

ISH overdondert met een audiovisueel spectaculaire voorstellingen. Dans en stunts op inline skates worden afgewisseld met street- en breakdance, funsports, martial arts, acrobatiek, rap, beatbox en zelfs bungee jumpen. Bij elke voorstelling mixen DJ´s live de muziek en staat er ook nog een VJ achter de knoppen.

ISH heeft net een grote tour dwars door Europa gedaan en is binnenkort weer in Nederland te zien. Check de speellijst als je het zelf ook wel eens wilt zien. Ben je een doener en is een beetje kijken niks voor jou? ISH organiseert ook masterclasses waar je zelf lekker los kan gaan. Je kunt masterclasses volgen zoals streetdance, breakdance, freestyle skaten, skatedance, beatbox, DJ-technieken.

Speellijst:

NOVEMBER 2004
20: Groningen - Stadsschouwburg
26: Emmen - De Muzeval
27: Hoogeveen - De Tamboer

DECEMBER 2004
1: Venlo - De Maaspoort
3: Bergen op Zoom - Schouwburg De Maagd
7: Zaandam - Zaantheater
9: Dordrecht - Schouwburg Kunstmin
11: Venray - Schouwburg
16: Den Haag - Theater aan het Spui
28: Middelburg - Schouwburg
30: Beverwijk - Kennemer Theater

Alle verdere info vind je op www.ish-events.com.
Ster advertentie
Ster advertentie