3FM nieuws

Caro Emerald zingt voor prins Albert en Bill Clinton

  1. Nieuwschevron right
  2. Caro Emerald zingt voor prins Albert en Bill Clinton

Caro Emerald heeft weer een snoepreisje om aan haar agenda toe te voegen, want morgen treedt ze op tijdens het Nights in Monaco gala.

Caro heeft het goed voor elkaar. Haar CD's gaan in Nederland als warme broodjes over de toonbank en ook de rest van de wereld mag inmiddels genieten van alle hits van haar debuutalbum Deleted Scenes From The Cutting Room Floor.

'A Night Like This' in Monaco

De zangeres mag morgenavond haar kunsten vertonen voor verschillende vooraanstaande gasten tijdens het Nights in Monaco gala. Prins Albert II van Monaco en Bill Clinton verzorgen de avond. En alsof dat nog niet genoeg is, staan volgens de Hollywood Reporter onder andere Angelina Jolie, Brad Pitt, Kristen Stewart en Robert Pattinson op de gastenlijst.

Goede doelen gala

Nights in Monaco wordt georganiseerd in Hotel de Paris in Monaco en is onderdeel van het Franse filmfestival Cannes. Niet alleen Caro Emerald maar ook II Volo en DJ Rukus zijn erbij. De opbrengsten van de avond gaan naar de stichting Prince Albert II of Monaco Foundation en de William J. Clinton Foundation.

Caro Emerald bij 3FM

Bij 3FM zijn we al vanaf het begin fan van Caro. Dat blijkt ook wel als je deze oude beelden ziet van Caro Emerald bij Bring It On! aan het begin van haar succesvolle carrière.

Ster advertentie
Ster advertentie