3FM nieuws

De Mediamolen: de uitgids om voor binnen te blijven!

  1. Nieuwschevron right
  2. De Mediamolen: de uitgids om voor binnen te blijven!

3FM-dj Mark weet heel goed dat na een paar weken quarantaine de verveling toeslaat. Daarom speciaal door hemzelf samengesteld: De Mediamolen. Een uitgids speciaal om thuis te blijven!

In deze tweede aflevering van De Mediamolen komen series, muziek, boeken én games voorbij. Je checkt de hele video hieronder.

Films en series

1. Queer Eye – Seizoen 5

Yaaaaas queen! De mannen van Queer Eye keren op 5 juni terug op Netflix. Een hysterisch make-over programma waarin homoseksuele mannen styling tips geven aan IEDEREEN. Van homoseksuelen, tot uitgerangeerde hetero’s en transgenders, mannen en vrouwen. Het doel is uiteraard dat ze er beter uitzien dan ooit, maar de nadruk ligt ook vooral op het uitlichten van de innerlijke schoonheid van de hulpbehoevenden. #LOVEYOURSELF. Het vijfde seizoen staat online, maar mocht je de rest nog niet gezien hebben, let’s gay.

2. Joker

Via Amazon Prime kan je eindelijk dé bioscoophit van vorig jaar thuis zien. Een film over de reis naar de misdadige rol die de Joker heeft in de welbekende Batman-films. Zijn reis wordt vertaald naar een film die wordt omschreven als verontrustend. Een thriller, die alléén door de Joker als comedy gezien wordt.

3. Brooklyn Nine Nine – Seizoen 6

Het zesde seizoen van de comedy ‘Brooklyn Nine Nine’ staat online vanaf 5 juno op Netflix. De politieserie speelt zich af in Brooklyn. De sitcom wordt vergeleken met The Office en Parks And Recreation, lekker wegkijk-materiaal met een prima dosis humor. De eerste vijf seizoenen staan óók al online, dus mocht je die nog niet gezien hebben: BINGE AWAY!

4. 13 Reasons Why – seizoen 3

De dramaserie die heel wat tongen heeft losgemaakt is terug met een derde en laatste seizoen. ’13 Reasons Why’ probeert serieuze problemen als seksuele intimidatie, zelfmoord, verslavingen en pesterijen bespreekbaar te maken. Heftig, emotioneel, maar helaas altijd nog actueel. Zwaar, maar zeker de moeite waard om te kijken. Kamp jij zelf met één van deze problemen? Dan adviseren wij deze serie niet alleen te kijken.

Games

1. Tour de France 2020

In de game fiets je mee in de Tour de France als een echte wielrenner. In de versie van 2020 is onder andere een ander cameraperspectief verwerkt, iets wat zorgt voor een nóg betere fietservaring. Dit zorgt er namelijk voor dat je de game vanuit meerdere perspectieven speelt. Dus als je vriendin zegt: “Ga toch fietsen!”, weet jij genoeg.

2. Pro Cycling Manager

Vanaf 4 juno kun je ook op een andere manier meedoen aan de Tour de France. In dit spel ben je namelijk de manager. Je houdt het financiële overzicht, luistert naar verzoeken van je wielrenners en je kan door een megafoon schreeuwen.

Overig

1. Palingen gratis thuisbezorgd!

Mocht je nou écht zin hebben in een paling, (want zeg nou eerlijk, wie niet?!), dan is de Ambachtelijke Palingrokerij in Arnhem een aanrader. Het grote voordeel is dat ze gratis thuis worden bezorgd op 6 juno! En kids, let op. Als je ze rookt, niet over de longen!

2. Fok je honden!

Op 7 juno kan je online aansluiten bij een zoomcall die je álles vertelt over het fokken van honden. Van het dekken tot het uitvliegen van de pups, het komt allemaal voorbij. Ideaal voor als je 26 honden wil in plaats van ééntje.

Ster advertentie
Ster advertentie