3FM nieuws

Gerhardt live bij 3voor12radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerhardt live bij 3voor12radio

Oud-Serious Talent Gerhardt kwam maandagavond langs bij 3voor12radio! Lekkere late night live-muziek dus!

In 2011 bracht Gerhardt in eigen beheer zijn EP All Is There uit en werd met het nummer ‘A Brand New Heart’ verkozen tot 3FM Serious Talent. Het debuutalbum Sprawlers van Gerhardt komt op 8 oktober uit en is het eerste deel van een tweeluik. Het tweede deel Crawlers verschijnt begin 2013.

Gerhardt live bij 3voor12radio

Gerhardt speelt maandagavond live bij Roosmarijn in 3voor12radio nummers van zijn nieuwe album Sprawlers. Het nieuwe album van Gerhardt is deel 1 van een tweeluik, waarin de tegenstelling tussen de mens overdag en de mens ’s nachts het centrale thema zijn. Zo handelt Sprawlers over de dagelijkse chaos, de verlokkingen en diversiteit aan emoties. Dat is goed te merken in het nummer Beauty Lies In All: ‘I love the way your eyes, sparkle when they see. Flowers sprawling fiercely, over life’s debree.’

Gerhardt over zijn nieuwe album Sprawlers

"Juist in ‘sprawling’ ligt het ware leven verborgen, namelijk: verkennen en ontdekken. Willekeur. In een geprefabriceerde wereld valt niets meer te ontdekken. In het rauwe onontgonnen veld wel. Juist ontdekken maakt creatief. En in creativiteit ligt de kern besloten van vooruitgang. Waren het niet de nomaden die de wereld voor ons hebben ontvouwd?’"- aldus Gerhardt, die zelf afstammeling is van een Duitse kerkvoorzanger die in 1857 als immigrant naar Amerika vertrok om een nieuwe wereld te verkennen. Benieuwd geworden naar Gerhardts debuutalbum?

Luister maandagavond 15 oktober tussen 22.00 en 01.00 uur naar Gerhardt bij 3voor12radio

>> Check de site van 3voor12radio

Ster advertentie
Ster advertentie