3FM nieuws

Rilan & The Bombardiers live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Rilan & The Bombardiers live bij Giel

Gloednieuwe 3FM Serious Talent Rilan & The Bombardiers kwam maandag 25 juni een bezoekje brengen aan Giel!

In hometown Haarlem wordt al geruime tijd met hoge verwachting uitgekeken naar het debuut van deze 195 cm (exclusief afro) lange zanger Rilan. Zijn rauwe stem, zijn ongekende energie en zijn live-act maken hem tot een aanvulling op de Nederlandse podia. En daarom is hij met het nummer 'Happy Jack' 3FM Serious Talent geworden!

Verrassende mix van rock en soul

De muziek van Rilan is een verrassende mix van rock en soul, met een vleugje hiphop en funk. Live wordt hij bijgestaan door zijn band The Bombardiers, een 9 mans formatie inclusief contrabas en DJ.

Rilan & The Bombardiers met 'Happy Jack'

Rilan bracht samen met zijn The Bombardiers maandag (25 juni) een bezoekje aan Giel. Een gezellige en drukke boel dus. Rilan ontmoette Giel voor het eerst toen hij ergens aan het vegen was waar Giel moest zijn. Inmiddels kan Rilan Giel veel meer bieden dan een schone vloer. Luister naar de vrolijke live-uitvoering van 'Happy Jack':

Rilan & The Bombardiers met 'Starships'

Van hun Mega Top 50 cover maken Rilan & The Bombardiers een geheel eigen versie. Zoals het hoort. Luister naar 'Starships' van Nicki Minaj in deze gewaagde uitvoering:

Ster advertentie
Ster advertentie