3FM nieuws

Burgemeester start Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Burgemeester start Serious Request
De burgemeester van Utrecht, Annie Brouwer-Korf zal maandag 20 december om 9.00 uur het officiële startschot geven voor 3FM Serious Request.Wat
Vanuit een speciale 3FM studio (De Kas) verzorgen Giel Beelen, Claudia de Breij en Wouter van der Goes 5 dagen lang 24-uur per dag alle radio-uitzendingen van 3FM. Doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor een noodhospitaal in Darfur, Soedan. Op de Neude kun je de DJ’s aan het werk zien want De Kas is voor een groot deel van glas gemaakt.

Wanneer
De uitzendingen van 3FM Serious Request starten maandag 20 december om 6.00 uur. Vanaf 9.00 uur mogen Giel, Claudia en Wout De Kas op de Neude niet meer uit. Tot het einde van de actie op vrijdag 24 december om 17.00 uur werken en wonen zij op de Neude. De belevenissen van Giel, Claudia en Wout zijn tijdens de actie 24 uur per dag te beluisteren op 3FM en te zien via webcams op 3FM.nl en televisie.

Meedoen
Je kunt tegen betaling verzoekplaatjes aanvragen. Maar, je kunt ook bieden op gesigneerde goodies, huiskamerconcerten en speciale workshops. In het land organiseert 3FM speciale acties en bedrijven kunnen bieden op de titel Bedrijf van het Jaar. Alles met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Darfur!

3FM Serious Request, jouw druppel op een gloeiende plaat!

Ster advertentie
Ster advertentie