3FM nieuws

Anger management voor Chris Brown

  1. Nieuwschevron right
  2. Anger management voor Chris Brown
Chris Brown gaat weer in de aanval, dit keer niet tegen Rihanna, maar tegen zijn woede- probleem. Hij gaat op cursus.
De eerste stap is natuurlijk toegeven dat je een probleem hebt. En dat heeft Chris Brown dan ook gedaan.

Proces

Na zijn aanval op vriendinnetje Rihanna heeft hij op aanraden van zijn ingehuurde crisismanager, die trouwens ook door Mel Gibson was ingehuurd na zijn baldadige gedrag, ronduit toegegeven dat hij een probleem heeft. Nu gaat hij, op voorbereiding van zijn proces, een cursus 'anger management' doen. Hij hoopt daarmee een wit voetje bij de rechter te halen. Want of een cursus er nu echt voor kan zorgen dat je van je probleem afkomt, valt te betwijfelen.

Rehab

Rehab is tegenwoordig een populair begrip, en niet alleen door het gelijknamige hitje van Rihanna. Elke zichzelf respecterende zanger of acteur is op zijn minst één keer opgenomen in rehab. Of het nu voor een seksverslaving is, zoals laatst nog David 'ik-kon-er-niets-aan-doen-want-ik-heb-een-probleem' Duchovny, of voor een ordinaire alcoholverslaving, therapie is het antwoord. En daarom is het niet gek dat ook Chris zich onderwerpt aan de analyse van ongetwijfeld kundige psychologen om zijn woede vanaf nu te leren inperken.

Lastige taak

De crisismanager moet alle zeilen bijzetten om de carriere van Brown te redden, aangezien er geen spaan van de jonge zanger is heel gelaten door media en mede-artiesten.
Ster advertentie
Ster advertentie