3FM nieuws

Kom naar Franks Kennismakingsfeest!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom naar Franks Kennismakingsfeest!

Frank van der Lende begon maandagmiddag 1 juni aan zijn nieuwe middagshow op 3FM. Om nóg beter kennis te maken met Frank nodigt hij je uit voor zijn Kennismakingsfeest! Feest, livemuziek en natuurlijk... Frank!

Frank is voortaan jouw nieuwe vriend in de middag. Je sluit je werk- of schooldag af met hem, want Hoitjes hoor je iedere werkdag tussen 16:00 en 18:00 uur op 3FM. Maar misschien ken je Frank nog niet zo goed. Geen probleem, want daar heeft hij wat op gevonden: een kennismakingsfeest!

Kennismakingsfeest

Als Frank een feest houdt, dan weet je wel dat het een goed feestje wordt. Frank heeft de Stairway in Utrecht afgehuurd, waar je onder het genot van een biertje kennis kunt maken met hem. Voor muzikale omlijsting wordt uiteraard ook gezorgd: Sue The Night en Tim Knol & The Miseries komen live spelen!

En da's niet alles: Tattoo Bob komt ook langs! Dus wil jij het super coole logo van Frank <3 op je lichaam laten zetten? Dan regelen wij dat gratis en voor niets voor je!

Meld je aan!

Vraag jij je af waarom Frank van dat lange haar heeft? Of waarom hij zo dol is op fashion? Dat en meer kun jij hem persoonlijk vragen op Franks Kennismakingsfeest! Heb je vrijdag 5 juni nog een plekje vrij in je agenda? Meld je dan aan via het aanmeldformulier hieronder.

>> Check ook het interview met Frank over ligfietsen, Sinterklaas, hartjes en radio

Ster advertentie
Ster advertentie