3FM nieuws

Al jullie 'oh ja'-momenten op de festivals van afgelopen weekend

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Al jullie 'oh ja'-momenten op de festivals van afgelopen weekend

Het was weer zover. Ein-de-lijk na dik twee jaar droogstaan, werden de festivalweides weer geopend. Iets wat natuurlijk ontzettend veel 'oh ja'-momenten bij je oplevert. We vroegen ze via Instagram aan jullie en dit zijn de vaakst voorkomende.

Oh ja... Dixies zijn goor

Nee, ook dit is in de afgelopen twee jaar niet veranderd. De toiletten zien er aan het eind van een festivaldag nog steeds goor uit. Mensen gooien nog steeds alleen maar troep naar binnen, wat resulteert in troep in de pot.

Oh ja... Gras in je bier

In Amsterdam noemen ze dat gewoon een extra vitaminerijke groene toevoeging aan je drankje. Zie het als een soort powerboost voor je lichaam waardoor je weer wat extra uurtjes door kan.

Oh ja... Hoe relaxed iedereen met elkaar omgaat en dat het één grote familie is

Dit vat toch wel samen wat een festival écht is. Geen gezeik, iedereen is vrolijk en wil hetzelfde. Festivals zijn één grote familie en misschien wel de leukste variant die je in je leven tegen gaat komen.

Oh ja... Het is nog verrekte koud 's nachts

Zeker als je festival in april plaatsvindt. We mochten dit weekend niet klagen, want de zon scheen overdag volop. Maar 's avonds wordt het nog pittig koud. Tip: altijd laagjes meenemen.

Oh ja... Als dieren om een waterplek worstelen om je flesje te vullen

Eén van de plekken op een festival waar het oerinstinct zo sterk naar voren komt. Als een stel woeste dieren probeer je je spot bij de waterplek te verdienen. Want hydrateren is de sleutel tot een succesvolle en langdurige festivaldag. En dat kan niet alleen maar met bier.

Oh ja... Ik moet zoveel doen, maar ook mijn lijstje must sees afwerken

Ja accepteer maar gewoon dat je nooit iedere artiest op je lijstje must sees gaat zien. Je start altijd vol ambitie met een veel te lange rij aan namen en het is simpelweg onmogelijk. Vraag jezelf af of dat erg is. Want vaak liggen andere avonturen hiervoor in de weg.

Oh ja... Linksvoor afspreken en elkaar dan alsnog niet kunnen vinden

Misschien komt het doordat iedereen linksvoor afspreekt? Doe eens gek en kies een andere plek.

Oh ja... Zo voelde het!

Wat was het fijn hè? Op naar een mooie festivalzomer vol dagen met dat gevoel.

Ster advertentie
Ster advertentie