3FM nieuws

Mooie muziekmakende mannen!

  1. Nieuwschevron right
  2. Mooie muziekmakende mannen!

Dit onderwerp zorgde voor veel reuring op de 3FM redactie. Want wie is de mooiste muziekmakende man?

Het gaat in de muziekindustrie natuurlijk gewoon om de muziek. En totaal niet om het uiterlijk. Maar het is wel voordelig als er een lekker koppie bij een zwoele stem zit. Wie is nou echt, echt het allerlekkerst?

Mooie mannen!

Bij het vrouwelijk gedeelte van de 3FM redactie zorgde een mooie mannen top 3 voor veel discussie. Van Ruben Block van Triggerfinger tot Ben Howard. De meningen waren verdeeld, maar uiteindelijk hebben we drie mooie mannen voor je op een rij gezet. En ze kunnen ook nog eens lekker zingen! Wat (of wie) wil je nog meer?

Matt Corby - 'Brother'

Deze Australische hunk had in juni 2012 een 3FM Megahit te pakken met het nummer 'Brother'. Erg vervelend om naar te kijken zeg...

Roo Panes - 'Silver Moon'

Als je vorig jaar op het Songbird Festival was heb je misschien al kunnen genieten van Roo Panes. Zijn eerste EP Once verscheen vorig jaar april. Dat hij niet alleen leuke muziek maakt, maar ook een leuk koppie heeft, blijkt wel uit het feit dat hij ook het gezicht voor modemerk Burberry is.

John Mayer

Deze man moet natuurlijk ook genoemd worden. Met zijn "bedroom eyes" laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen. En dan heeft hij nog niet eens een serenade gegeven. Deze is speciaal voor jou!

Win kaarten John Mayer 24 oktober in HMH

Wil jij John Mayer wel eens van dichtbij zien? Dat kan op 24 oktober. Dan staat de beste man in de HMH en wij geven de laatste kaarten weg.

>> Win kaarten John Mayer

Mooie mannen top 10

Staat jouw heerlijke hunk hier niet tussen? We zijn heel benieuwd wat volgens jou de lekkerste zanger is. Kunnen we lekker verder dromen de rest van de dag!

Ster advertentie
Ster advertentie