3FM nieuws

Ben Howard cancelt optreden Bevrijdingspop

  1. Nieuwschevron right
  2. Ben Howard cancelt optreden Bevrijdingspop

Haarlem moet het zaterdag 5 mei zonder Ben Howard doen, maar krijgt er wel Will and the People voor in de plaats.

De Britse singer-songwriter Ben Howard moet tot zijn spijt opnieuw een aantal optredens afzeggen. Twee shows in Duitsland en zijn optreden op het Bevrijdingsfestival in Haarlem gaan niet door.

Bericht van Ben Howard

Ben vertelt op zijn website dat hij het erg vervelend vindt. Hij gaat proberen een manier te vinden om het goed te maken met de Nederlandse fans.

"Sorry once again to everyone affected. There really is nothing we hate more than cancelling on you guys. We are doing all we can to reschedule the German shows and will let you know as soon as possible. Holland, we'll make it up to you somehow!"

Serious Gig van Ben Howard

Eerder cancelde Ben ook een aantal shows, waaronder de 3FM Serious Gig op het Amsterdamse pondje. Gelukkig kwam hij op 11 april alsnog naar het IJ in Amsterdam voor zijn Serious Gig op het water. Een handjevol gelukkige 3FM-luisteraars mochten bij het concert zijn.

>> Bekijk hier de beelden van Ben op het pondje

Ben vervangen door Will and the People

Bevrijdingspop Haarlem heeft gelukkig snel een vervanger kunnen vinden voor de singer-songwriter. Het eveneens Britse Will and the People komt voor Ben in de plaats optreden. De vrolijke single 'Lion in the Morning Sun' van Will en zijn mensen is de hele week de SuperCrazyTurboTopHit van Coen en Sander.

>> Lees meer over Bevrijdingspop

'Lion in the Morning Sun' - Will and the People

Ster advertentie
Ster advertentie