3FM nieuws

Kenneth maakte een track en videoclip voor zijn overleden vriendin

  1. Nieuwschevron right
  2. Kenneth maakte een track en videoclip voor zijn overleden vriendin

Kenneth verloor zijn grote liefde Dominique (22) door een spookrijder. Om zijn enorme verdriet een plekje te geven kon de DJ niet anders dan een nummer met bijbehorende videoclip voor haar maken. 3FM-dj Kevin van Arnhem sprak Kenneth vannacht in zijn show.

Een tijdje geleden reden Kenneth en zijn vriendin in aparte auto's naar huis toen Dominique opeens een spookrijder voor zich kreeg. De auto's klapten op elkaar en het ongeluk werd haar fataal. "Het is inmiddels anderhalve maand geleden maar het voelt als gister," vertelt Kenneth aan Kevin. "De afgelopen weken zijn ontzettend snel aan me voorbij gegaan. Ik heb gelukkig veel mensen die mij steunen, maar het besef moet nog steeds nu en dan komen."

'Come Back To Me'

Hoe hij ermee omgaat? Door zich op zijn muziek te storten. Kenneth is al zo'n tien jaar DJ onder de naam DJ Kenn Colt. "Ik ben gelukkig als ik muziek maak. Daarom heb ik ook meteen dit nummer voor haar geschreven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trots

Wat de videoclip zo sterk maakt is dat je tijdens de video beelden ziet van hun herinneringen samen. Kenneth: "Ik denk dat ze heel trots op dit nummer zou zijn en dat geeft me houvast en maakt me blij en sterk." Luister het interview tussen Kevin en Kenneth hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie