3FM nieuws

Coldplay en Rihanna's videoclip 'Princess of China' staat online!

  1. Nieuwschevron right
  2. Coldplay en Rihanna's videoclip 'Princess of China' staat online!

De videoclip van 'Princess of China', de samenwerking tussen Coldplay en Rihanna, is af en hier te bekijken!

Officieel is 'Princess of China' al sinds februari een single in Amerika, maar nu de samenwerking tussen Coldplay en Rihanna deze week ook in Engeland een single is, is de videoclip voor het nummer af. En het is een visueel spektakel!

Chris Martin als samoerai en een zwaardgevecht in de lucht

De videoclip is geregisseerd door Adria Petty, een Franse filmmaakster die eerder al de clip voor Beyoncé's single 'Comeback' maakte. Zij is wel bekend met clips waar een hoop spectaculairs gebeurt. Zo is in de 'Princess of China'-clip frontman Chris Martin als samoerai te zien en gaan hij en Rihanna een zwaardgevecht met elkaar aan.. in de lucht! 'Princess of China' is de vierde single van Coldplay's vijfde album; Mylo Xyloto.

Het aftellen tot 6 september is begonnen

Coldplay is op dit moment aan het touren langs stadions in Engeland. Dit najaar is Europa aan de beurt, de Nederlandse datum is op 6 september. Coldplay geeft dan een giga-show op het Malieveld in Den Haag. Reguliere kaarten voor dit concert zijn uitverkocht, als je nog geen kaarten hebt maar er wel bij wilt zijn zul je VIP-kaarten moeten kopen.

Check hier de videoclip van 'Princess of China'

Ster advertentie
Ster advertentie