3FM nieuws

Win kaarten Jack and The Weatherman support Sticky Fingers

  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten Jack and The Weatherman support Sticky Fingers

3FM Serious Talent Jack and The Weatherman zijn het voorprogramma van de Australische band Sticky Fingers. En extra leuk nieuws: daar kun JIJ kaarten voor winnen!

Het Haarlemse duo Jack and the Weatherman heeft het er maar druk mee! Ze zijn één van de meest geboekte acts op Popronde, stonden eerder live in Dit is Domien en binnenkort verzorgen ze als support de Nederlandse clubtour van de Australische band Sticky Fingers.

Sticky Fingers bij Giel

Sticky Fingers is een toffe band uit Newtown (een voorstad van Sydney). De band heeft zichzelf vernoemd naar het gelijknamige album van The Rolling Stones en maakt muziek met invloeden van psych, rock, reggae en bourbon. Op maandag 27 oktober staan zij bij Giel op De Speelplaats.

3FM Serious Talent Jack and The Weatherman

Met slechts een akoestische gitaar en twee stemmen houden deze jongens het simpel: luchtige liedjes met een kop en een staart, funky gitaarspel met af en toe een lome reggae chop en vloeiende raps met een gezonde dosis humor. Het duo had al een bescheiden hit met de single 'Free' en meer dan 2 miljoen plays wereldwijd op Spotify. Op zondag 5 oktober zijn zij bij Barend & Wijnand uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Win kaarten voor de show

Op zondag 26 oktober start de support-tour van Jack and The Weatherman in Hengelo. Wil jij bij één van deze shows aanwezig zijn? Geef dan in maximaal twee zinnen aan waarom JIJ die kaarten móet winnen!

Ster advertentie
Ster advertentie