3FM nieuws

Gratis concert Acda en De Munnik in het Vondelpark

  1. Nieuwschevron right
  2. Gratis concert Acda en De Munnik in het Vondelpark

Thomas Acda en Paul de Munnik beginnen hun afscheidstournee op 24 augustus met een gratis concert in het openluchttheater in het Vondelpark.

Thomas Acda en Paul de Munnik hebben maandag 31 maart via hun Facebookpagina aangekondigd op 24 augustus hun afscheidstournee te starten met een gratis optreden in het Vondelpark te Amsterdam.

Acda en De Munnik naar het Vondelpark

Het evenement is razendpopulair op Facebook: een dag na de aankondiging hebben zich dinsdag om 15.00 uur al meer dan 20.000 mensen aangemeld via Facebook, en het aantal blijft met de minuut stijgen. Programmeur Ellis van de Giessen moet nog zien of al die mensen die zeggen te komen, er ook echt staan eind augustus. "Het is duidelijk dat we bij deze aantallen maatregelen moeten nemen," aldus van Giessen."We zijn in nauw overleg met de politie en onze eigen beveiligers om te kijken hoe we dit in goede banen kunnen leiden en ieders veiligheid kunnen garanderen." In het Vondelpark Openluchttheater is plek voor 4.000 bezoekers.

Acda en De Munnik uit elkaar

De zangers maakten dinsdagavond 4 maart tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door bekend te stoppen met Acda en De Munnik. Na negentien jaar zetten de zangers en theatermakers een punt achter de samenwerking. In het seizoen 2014/2015 gaan Thomas Acda en Paul de Munnik nog één keer langs Nederlandse theaters met hun laatste gezamenlijke theatertournee, waarvan het eerste optreden dus in het Vondelpark plaatsvindt.

Optreden openluchttheater Vondelpark wederom gratis

In zijn 40-jarig bestaan heeft het openluchttheater in het Vondelpark nooit geld gerekend voor voorstellingen. De organisatie is ook in dit geval niet van plan kaarten te verkopen.

De kaartverkoop van de afscheidstournee is in de meeste theaters vandaag (1 april 2014) van start gegaan.

Ster advertentie
Ster advertentie