3FM nieuws

Kittens op de cover

  1. Nieuwschevron right
  2. Kittens op de cover

Soms kom je op het internet wat tegen dat je wel móet delen met je medemens. The Kitten Covers is zoiets. Wie kan dit ook?

Kijk ze nou, wat schattig. En los van dat hoge knuffelgehalte: wat lijken ze goed! Wat dacht je van de klassieke naakte kitten die naar het Smells Like Teen Spirit biljet reikt? Of de uitvoering van Let It Be mét bijbehorende John Lennon bril? Stuk voor stuk briljant uitgevoerd en dan heb je ze nog niet eens allemaal gezien.

Maak zelf een Kitten Cover

Klik hier, lach en laat je inspireren. Want 3FM is namelijk op zoek naar nog niet bestaande Kitten Covers! Zoek een album uit dat goed na te maken is, regel een poserende kat (of schuim het internet af), en bouw die Kitten Cover. Heb je wat input nodig? Wij zijn bijvoorbeeld erg benieuwd hoe een Kitten Cover van Adele's album 21 eruit zou zien. Natuurlijk mag je elke cover die zich ervoor leent ombouwen tot een Kitten Cover.

De meest opmerkelijke covers printen we op een fraai formaat uit en hangen we op in het 3FM gebouw.

Is het je gelukt om een Kitten album Cover in elkaar te prutsen? Nice. Gooi 'm op de 3FM Facebook en share the fun.

Update: Het einde van de Kitten Covers

Inmiddels alweer 10 dagen geleden begonnen we de Kitten Covers en voilá! Hieronder zie je het definitieve resultaat: 77 (!) prachtige, creatieve en meer dan hilarische Kitten Covers die jullie in elkaar hebben gezet. We zijn trots. Bedankt!

Nu wordt het tijd voor de final showdown: de 5 Kitten Covers met de meeste likes op de 3FM Facebook krijgen een ereplaats aan Social Wall of Eternal Fame bij de 3FM studio. Wil jij dat jouw cover bekeken wordt door alles en iedereen die bij 3FM binnenwandelt? Dan wordt het tijd om campagne te voeren op Facebook en de meeste likes te regelen. Succes!

Ster advertentie
Ster advertentie