3FM nieuws

'Sonnentanz' van Klangkarussell is 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Sonnentanz' van Klangkarussell is 3FM Megahit!

Bijna weekend, dus tijd voor een nieuwe 3FM Megahit! 'Sonnentanz' van producersduo Klangkarussell hoor je deze week lekker vaak op 3FM!

Klangkarussell is een producersduo uit Oostenrijk, bestaande uit DJ's Tobias Rieser en Adrian Held. Voordat ze als duo aan de slag gingen, waren ze allebei al actief als solo-artiest. Hun instrumentale nummer 'Sonnentanz' was in de zomer van 2012 al een grote hit in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, maar verovert nu langzaam maar zeker ook Nederland.

Oostenrijkse jazzhouse

Oostenrijk staat sinds kort niet alleen meer bekend om het jodelen en lederhosen, want er is een nieuwe ambitieus producersduo opgestaan. Tobias Rieser en Adrian Held plaatsten 'Sonnentanz' op YouTube en SoundCloud, waar het nummer in een maand tijd meer dan een miljoen keer beluisterd werd.

Het duo omschrijft 'Sonnentanz' zelf als een jazzhouse-nummer waarmee je letterlijk de zon in huis haalt. Niet vreemd dus dat de DJ's het verkozen tot de nieuwe 3FM Megahit!

Klangkarussell - 'Sonnentanz'

In een poging te beschrijven wat er nu zo goed is aan die nieuwe 3FM Megahit, zei Coen treffend: "Het gaat ergens zitten in je lijf en 't komt er niet meer uit." Is dat bij jou ook zo? Beluister het nummer hieronder en oordeel zelf.

Ster advertentie
Ster advertentie