3FM nieuws

3FM-DJ's in spanning tijdens ontknoping Eredivisie voetbal

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-DJ's in spanning tijdens ontknoping Eredivisie voetbal

Enkele 3FM-DJ's zaten erg in spanning tijdens de ontknoping van de Eredivisie. Twente kampioen. Sander baalt, Michiel is blij.

Voor alle 3FM-DJ's, producers, redacteuren en anderen achter de schermen is muziek één van de belangrijkste zaken in het leven. Voor sommigen komt voetbal heel dicht in de buurt van de muziek. Bijvoorbeeld voor Sander Lantinga.

Sander baalt

Sander komt regelmatig zijn 'inspirator', Koen, op de redactie van 3fm.nl even ontvoeren om in het vergaderhok een potje te voetballen op de playstation. Hij zat ook al eens aan in het programma Voetbal International. En hij zit regelmatig in de Arena bij een thuiswedstrijd van Ajax. Kortom, voetbal en dan vooral Ajax is erg belangrijk voor hem. Maar nu Ajax net geen kampioen is geworden, heeft De Lant het effe zwaar. Zijn reactie op deze enerverende zondag: "KUT".

Michiel Veenstra is blij voor de Tukkers

Michiel Veenstra staat er niet om bekend een groot voetballiefhebber te zijn. Dat bewijst ook zijn reactie op de vraag wat hij van deze ontknoping en van FC Twente vindt. Na de uitleg dat FC Twente kampioen van Nederland is geworden, kwam hij met de volgende reactie:

"Ik snap geen hol van voetbal, maar begrijp wel dat FC Twente goed bezig is geweest en dat kan ik als Tukker alleen maar tof vinden. Voetbal is die sport met de plakplaatjes toch? Machtig mooi!"

En wat vind jij van de kampioenstitel voor FC Twente?

Ster advertentie
Ster advertentie