3FM nieuws

Tien playlists voor in de auto richting de zon

  1. Nieuwschevron right
  2. Tien playlists voor in de auto richting de zon

Om iedereen tevreden te houden heeft 3voor12 meerdere playlists samengesteld.

Benen strekken en voorgesmeerde broodjes bij de benzinepomp, raampje open, file, raampje dicht, stomme spelletjes met kentekens: die net te lange autorit richting de vakantiebestemming is toch best leuk. Vast onderdeel is natuurlijk het gevecht om de radio. Om iedereen tevreden te houden, heeft 3voor12 de perfecte playlists samengesteld. Tien keer vijftien nummers. Tegen de tijd dat je die allemaal geluisterd hebt zit je vast al in Zuid-Spanje.

Alternative playlist

Noem het indie, noem het gitaarpop, noem het alternative. Wat voor label je er ook op plakt, het is zelden dekkend en toch weet iedereen meteen wat je bedoelt. Met onder andere Amber Arcades, Car Seat Headrest en Apneu.

Lowlands 2016 playlist

Wat beter dan je in de auto voorbereiden voor de officieuze afsluiter van het festivalseizoen? Nu de hele line-up zo goed als bekend is, kan het inluisteren voor Lowlands beginnen. Met o.a. Kaytranada, Muse, LCD Soundsystem en Klangstof.

Knuffel indie playlist

In alle genres wordt er glijmuziek gemaakt, dus ook in indie. Het kaarslicht en de openhaard moet je er zelf bijdenken. De tracks van Destroyer, Connan Mockasin en Tobias Jesso Jr doen de rest.



Voor de kids playlist

Troye Sivan, Teske, B-Brave, Monica Geuze. Als je die namen al wat zeggen, dan weet je wat je ongeveer gaat krijgen. Als ze je nog niks zeggen, dan is het een heel goed plan deze playlist eens aan te zetten. Dan weet je daarna iets beter wat er onder de kids leeft.

>> Bekijk alle tien de speciale vakantie playlists op 3voor12.

Ster advertentie
Ster advertentie