3FM nieuws

Extrema Outdoor verslag

  1. Nieuwschevron right
  2. Extrema Outdoor verslag
Jannie won bij RabRadio twee kaartjes voor het uitverkochte festival Extrema Outdoor. Benieuwd hoe dat was? Haar foto's en belevenissen vind je hier!>> Bekijk hier de foto's die Jannie maakte
>> Waar is 3FM nog meer deze zomer?

Jannies verslag

Ik had gesmst naar 3333 omdat ik het korte 'Kraak&Smaak-fragment' herkende en nu mag ik helemaal voor NIX naar Extrema Outdoor! YES! Daar heb ik wel een zenuwelappig telefoongesprekje op de radio voor over! Mag het voor mij ook nog gaan over een met koffie sjouwende juffrouw Jannie. Ik lul wel mee.

Daarna sloot ik af met een gepast 'joehoe!' en vertelde de (trouwens onwijs aardige) regie-assistente me buiten de uitzending om, hoe het verder in zijn werk gaat. Zo simpel was het! Éen smsje en zaterdag zijn Marcus en ik de hele dag aan het Housen!

Aankomst
Zaterdag 15 juli was het dan zover, we gingen naar Extrema Outdoor! De zon scheen fel en we hadden heel veel zin. Het terein zag er supertof uit, grasveld en strandjes rondom een groot water. De podia waren allemaal verschillend en stuk voor stuk mooi gestyled. Grote 'spijl-bedden' en zitzakken all over the place.

Er waren bomen voor de schaduw en je kon afkoelen in het water. De podia stonden in en rond het water verdeeld, overal waren dansende mensen. De hele entourage was goed, extreem goed.

Artiesten
We hadden ons verheugd op Josh Wink, Roog, Deep Dish en zo nog een paar. Zij draaiden ook wel leuk! Sandy Riviera was ook lekker, Marcello en Erik E idem en wat ik ook wel tof vond was de gifgroene dr. Lektroluv. De hele middag 'hot burning sun' en schaars geklede, happy mensen.

Voorbij
Om elf uur is het gebeurd, the party is over. Wij worden door onze vrienden naar het hotel gereden en duiken met z'n tweetjes in onze twijfelaar. Extrema Outdoor 2006; 25.000 bezoekers en wij waren erbij. Ook nog eens for free natuurlijk, bedankt 3FM!
Ster advertentie
Ster advertentie