3FM nieuws

Nothing But Thieves brengt nieuwe single uit en kondigt Dead Club City Deluxe aan

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Nothing But Thieves brengt nieuwe single uit en kondigt Dead Club City Deluxe aan

Deze week bracht Nothing But Thieves hun nieuwe single ‘Oh No :: He Said What?’ uit. Het nummer zal komen te staan op Dead Club City Deluxe, een uitgebreide versie van het gelijknamige album dat afgelopen zomer werd uitgebracht.

Dead Club City Deluxe

Op social media laat Nothing But Thieves weten dat op 15 maart Dead Club City Deluxe verschijnt. Het uitgebreide album zal drie nieuwe nummers bevatten, 'Oh No :: He Said What?', 'Time :: Fate :: Karma :: God' en 'Pure You’. En je kunt ook nog eens genieten van een stripped back versie van 'Overcome' en 'Tomorrow Is Closed'.

‘Oh No:: He Said What?’

‘Oh No:: He Said What?’ bouwt voort op het verhaal en de sound van Dead Club City. De band vertelt: “Net als ‘Welcome To The DCC’ is het nummer grotendeels vanuit het perspectief van degenen die ‘Dead Club City’ runnen – alleen nu zijn ze in paniek door het monster dat ze hebben helpen creëren.” “Het nummer was het allerlaatste dat we in de studio afmaakten, en maakte op een gegeven moment geen meer deel uit van het concept. Het was de bedoeling dat het verhaal zou eindigen met ‘Pop The Balloon’, maar deze extra nummers laten de deur een beetje open. Dat vinden wij leuk.” vervolgen ze.

Luister ‘Oh No:: He Said What?’ hieronder en geniet van de jaren '80 throwback die je van de band verwacht na Welcome To The DCC:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ziggo Dome

Op 23 en 24 februari staat Nothing But Thieves in de Ziggo Dome met hun Welcome To The DCC World Tour.

Ster advertentie
Ster advertentie