3FM nieuws

Programma Mysteryland 2014 compleet

  1. Nieuwschevron right
  2. Programma Mysteryland 2014 compleet

Met de toevoeging van de laatste namen is het programma van Mysteryland 2014 compleet!

Giel maakte maandag 31 maart de eerste namen bekend voor Mysteryland 2014 en dinsdag 29 april maakt de festivalorganisatie het affiche compleet.

Line-up Mysteryland 2014

Na de aankondiging van het eerste deel van de line-up eind maart, presenteert Mysteryland nu het volledige programma. Eerder genoemde artiesten als Hardwell, Martin Garrix, Loco Dice en Art Department zijn aangevuld met onder andere Kaskade, Umek, Pan-Pot, Henrik Schwarz (live), Blawan, Sadar Bahar, Bass Modulators, Pendulum DJ set & Verse, Olivier Weiter, Julian Jordan, Black Coffee, Le Youth en DIO. De gehele line-up van het festival kun je hier bekijken.

3FM Presents: Mysteryland

Opmerkelijke acts, surrealistische decors, verdwaalroutes, straattheater en toonaangevende kunstenaars: Mysteryland. Het festival is het langst lopende dance festival ter wereld en viert dit jaar haar 21e verjaardag. Met een diversiteit aan muziek, kunst, acts, food, decor en theater en een mix van grote DJ-namen en underground artiesten wordt het gegarandeerd een feestje.

Mysteryland naar de USA

De eerste internationale editie van Mysteryland vond in 2011 plaats in Chili. Mysterland organiseert in mei 2014 zijn eerste editie in de USA, op het legendarische Bethel Woods terrein, waar ooit Woodstock plaatsvond.

Check hier alvast de trailer voor Mysteryland 2014:

Mysteryland 2014 trailer

Ster advertentie
Ster advertentie