3FM nieuws

3FM BPM op wintertijd

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM BPM op wintertijd
3FM BPM hoor je ieder weekend van zaterdagavond 19:00 uur tot zondagochtend 07:00 uur. Normaal gesproken dus twaalf uur lang, maar voor deze éne keer dertien uur lang, want het wordt winter...Maar een betere start van je winter kunnen wij ons eigenlijk niet voorstellen! {l}Edwin{/l} trapt af met zijn Ministry Of Beats, waarin deze keer {l}Armin van Buuren{/l}, {l}Benjamin Bates{/l} en Jip deLuxe hun draaikunsten komen vertonen. Benjamin Bates laat trouwens meteen exclusief een paar tracks van zijn nieuwe album horen, getiteld Never Let Anything Kill The Pleasure. Edwin belt ook nog even met DJ Marcello voor een vooruitblikje op het Amsterdam Dance Event.

Om 23:00 uur neemt {l}Job de Wit{/l} het roer over met 3VOOR12BPM. Voor diegenen die de trends niet willen bijhouden, maar erop vooruit willen lopen, draait Job De Wit de allernieuwste en de allerfijnste beats.

Dancetination Live heeft de eer om de winter van 2004 in te luiden. Om 03:00 ´s nachts gaat de klok een uurtje achteruit zodat je nog een uur langer kunt genieten van de Winkel van Sinkel in Utrecht. Het is feest in de club van deze week. Niet alleen omdat Club Risk al zes jaar bestaat maar ook omdat Westbam zijn voltallige Electronic Kingdom Posse meeneemt! Samen met Hardy Hard, Hatio, K-Paul, Lexy en Paul Kalkbrenner wordt je meegesleurd op een spannende reis langs diverse electro- en techno-varianten.

Last, but certainly not least, is Weekender met {l}Mick Boskamp{/l}. Tussen 04:00 en 07:00 uur op de zondagochtend zet Mick samen met DJ Matthew Deaky en TJ Paul Rabbering het gas d'r op. Je hoort onder andere muziek van en een interview met Dave Clarke, wiens nieuwe album The Devil's Advocate binnenkort verschijnt. Funk d'Void vertelt waarom zijn nieuwe plaat Emotional Content zo bijzonder voor hem is. Normaal gesproken hoor je in het laatste uur pas een mix van een fijne DJ, deze keer begint die mix al om vijf uur, en kun je dus twee uur lang genieten van {l}Planet Funk{/l} (foto). Mick vertelt zelf waarom: "Ik kon die kans simpelweg neit laten lopen, ik zit al maanden achter die gasten aan. Planet Funk heb ik heel hoog zitten. In Italië gaat alles echter wat langzamer dan in de rest van Europa, dus toen ik uiteindelijk een pakketje in de bus kreeg met als beloning voor mijn geduld twee cd´s dacht ik: what the hell." Da´s duidelijke taal, toch?
Ster advertentie
Ster advertentie