3FM nieuws

Drake kondigt releasedatum aan voor nieuwste album 'Certified Lover Boy'

foto: 3fm
  1. Nieuwschevron right
  2. Drake kondigt releasedatum aan voor nieuwste album 'Certified Lover Boy'

Na onduidelijkheid en vertraging rondom de releasedatum van zijn nieuwe album geeft Drake eindelijk het verlossende woord: Certified Lover Boy, album nummer zes, komt aanstaande vrijdag 3 september uit.

Battle of the albums

Even leek het de vrijdag der vrijdagen te worden in de muziekscene: Kanye en Drake zouden beide op dezelfde dag hun album droppen. Toch liep het anders. Ye besloot op zondag 29 augustus opeens zijn album te releasen (al bleek dit later zonder zijn toestemming te zijn gegaan) en vandaag kondigt Drake aan dat zijn album aanstaande vrijdag uitkomt..

De Canadese rapper kondigde op een wat opmerkelijke manier de release van Certified Lover Boy aan, namelijk door middel van een reeks aan zwangere vrouw-emoji's.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lang verwacht, hoge verwachtingen

Certified Lover Boy wordt de opvolger van Scorpion, het album dat de rapper in 2018 uitbracht. In de tussentijd heeft Drake echter niet stilgezeten. Hij bracht vorig jaar nog de Dark Lane Demo Tapes, en in maart de EP Scary Hours 2. Ook werkte Drake aan nieuwe muziek samen met onder andere Smiley, Brent Faiyaz, Nicki Minaj, DJ Khaled en Lil Wayne. Welke features het nieuwste album allemaal gaan sieren is nog even afwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie