3FM nieuws

Het verjaardagsfeestje van Lorde is goals

  1. Nieuwschevron right
  2. Het verjaardagsfeestje van Lorde is goals

Natuurlijk was er taart en een paar ballonnen, maar Lorde trommelde ook even Taylor Swift op voor haar partijtje. En ze heeft nieuws over haar tweede album...

Lorde met Taylor Swift en Karlie Kloss

Als je twintig wordt, wil je dat goed vieren. Je fixt een taartje, ballonnen die je kersverse leeftijd prachtig uitbeelden én een leger aan vrienden. Da's ook precies hoe Lorde het heeft aangepakt. Onder andere Taylor Swift en supermodel Karlie Kloss waren van de partij en Lorde zelf had de tijd van haar leven. Kusfoto's overal.

Van tienerjaren naar de grotemensenwereld

In een enorme brief op haar Facebook-pagina vertelt Lorde wat haar twintigste verjaardag voor haar betekent en hoe ze terugkijkt op de afgelopen jaren en het schrijven van haar debuutalbum.

"Het schrijven van Pure Heroine was voor mij een manier om die fantastische teenage years voor eeuwig vast te leggen. Een soort van tienermuseum."

Om van album nummer twee iets moois te maken ontweek Lorde anderhalf jaar lang de spotlights. Ze regelde quality time met vrienden en familie, flink wat soulsearching én natuurlijk een aantal flinke schrijfsessies.

"Mijn hart is gebroken, ik ben verhuisd, ik heb nieuwe vrienden gemaakt. Ik besefte me dat iedereen zowel goed als slecht is. Ik ontdekte wie ik was als ik alleen was. Over al die dingen schreef ik een album!"

Dus... waar is dat nieuwe album?

Het komt eraan. Echt. Niet vandaag, niet morgen, maar 'soon'. De lyrics zijn volgens Lorde 'de beste die ze ooit geschreven' heeft en ze popelt om alles te laten horen. Maar eerst moet 'ie echt helemaal af zijn, en dat is 'ie nog net niet. Het einde is in zicht!

Hoe dan ook, Lorde's verjaardag was een heel leuk feestje, maar ook een keerpunt voor haar carrière. Ben jij klaar voor Lorde 2.0? Zij zelf in ieder geval wel.

"The party is about to start! Ik ga jullie een heel nieuwe wereld laten zien."

Lees ook:

>> Lorde, waar ben je?
>> Lorde wordt niet herkend door Uber-chauffeur
>> Wow, Taylor Swift zing 'This Is What You Came For' als ballad

Ster advertentie
Ster advertentie