3FM nieuws

Krystl sprankelt live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Krystl sprankelt live bij Giel

Krystl Pullens tourt in december en januari met de grote Marco Borsato. En de zangeres zong woensdag klein bij Giel.

De carrière van Krystl is booming. De sprankelende zangeres won in april 2011 de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer, bracht in mei haar debuutalbum Rolling uit en startte in het najaar haar eerste en meteen zeer succesvolle clubtour.

Krystl op tour met Marco Borsato

Maar dat is niet alles. Krystl levert in december en januari een bijzondere bijdrage aan de Dichtbij On Tour-shows van Marco Borsato. Ook is ze te horen op het met platina bekroonde album Christmas Duets. Hierop zingen Nederlandse artiesten een kerstklassieker in duet met de originele artiest. Krystl zingt samen met Pat Boone zijn 'I'll Be Home For Christmas'.

Krystl live bij Giel

Tussen alle activiteiten door kwam Krystl woensdag (7 december) gezellig langs bij Giel voor een warm en fraGIEL optreden. Ze zong haar nieuwe single ‘Leaving Home’, een echt december liedje, en daar had de zangeres nog een leuk nieuwtje over. Als je haar nieuwe single op iTunes downloadt, dan krijgen je er gratis en voor niets ook nog eens twee nieuwe liedjes bij die niet op het debuutalbum zijn gekomen.

Krystl 'Leaving Home' live:

Krystls akoestische fraGIELe versie van ‘Titanium’.

Ster advertentie
Ster advertentie