3FM nieuws

Lang Verhaal Kort is genomineerd voor een Dutch Podcast Award

foto: Lang Verhaal Kort
  1. Nieuwschevron right
  2. Lang Verhaal Kort is genomineerd voor een Dutch Podcast Award

Lang Verhaal Kort is genomineerd voor een Dutch Podcast Award! De podcast van NOS op 3 samen met NPO 3FM maakt kans op een prijs in de categorie 200+. Deze categorie beloont de beste podcast met minimaal 200 afleveringen.

Lang Verhaal Kort

De 3FM-podcast Lang Verhaal Kort is voor het eerst genomineerd voor een Dutch Podcast Award. De podcast is een verdieping op het nieuws en bespreekt elke werkdag één veelbesproken onderwerp van dat moment. Hierdoor word je op de hoogte gebracht en duik je volledig in wat er op dit moment speelt in de wereld. En dat allemaal maar in vijf minuten! Daardoor is de podcast zonder veel moeite tussendoor te beluisteren, onderweg naar huis of tijdens het koken. Het is de tweede 3FM-podcast die is genomineerd voor de prijs, nadat De Lesbische Liga podcast vorig jaar won in de categorie Media & Cultuur.

Er zijn dit jaar dertien categorieën met genomineerden. De uiteindelijk winnaars worden deels bepaald door een vakjury, en deels door publieksstemmen. De categorie 200+ (podcasts met minimaal 200 aflevering) zijn juryprijzen, er kan daarom niet gestemd worden op Lang Verhaal Kort. De winnaars van deze juryprijzen worden op maandag 14 november bekend gemaakt.

Luisteren

Luisteren naar de Lang Verhaal Kort? Dat kan hier op 3FM.nl, of natuurlijk in je favoriete podcast-app.

Ster advertentie
Ster advertentie