3FM nieuws

3FM New Music Podcast: Mark + Cato van MY BABY

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM New Music Podcast: Mark + Cato van MY BABY

In deze aflevering van de 3FM New Music Podcast is vaste host 3FM-dj Sander op vakantie, maar neemt collega Mark van der Molen het van hem over. Mark spreekt met Cato van de band MY BABY over alle nieuwe releases en daar zit er ook eentje van MY BABY zelf bij.

'It's A Setup'

'It's A Setup' is de eerste nieuwe single van MY BABY. "Het is geschreven in een tijd dat we compleet lamgeslagen waren door de (corona)situatie," legt Cato uit. "We waren al midden in het schrijfproces van ons nieuwe album, wat een soort dystopisch en toekomstig beeld schetste en toen ontstond dat ineens letterlijk op een manier die we helemaal niet zagen aankomen." Alle liedjes van het nieuwe album zijn gedachtespinsels die ontstonden in de onzekere tijden van het afgelopen jaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Line-up van de Podcast

De rest van de podcast wordt gevuld met o.a. The Weeknd, Froukje, The Vaccines, The Lazy Eyes, Ariel Pink, Joya Mooi, Fred Again.. x Baxter Dury, Unknown Mortal Orchestra, 45ACIDBABIES, James Blake, Beyonce x Childish Gambino x Oumou Sangaré en Sofie Winterson.

Check de volledige aflevering hier!

Ster advertentie
Ster advertentie