3FM nieuws

Radiocolumn Lieve Peter: (azijn)pissers

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Radiocolumn Lieve Peter: (azijn)pissers

Het gat dat Peter Heerschop heeft achtergelaten, wordt opgevuld door niemand minder dan Nellie Benner in de middagshow van Barend & Benner. Iedere dinsdag komt Nellie met een radiocolumn, die het teken staat van een specifiek thema. Of hoe ze het zelf omschrijft, "een beetje liefde voor je hart tijdens de dinsdag dip". Een goede mix van persoonlijke gebeurtenissen samen met de harde werkelijkheid.

(Azijn)pissers

Lieve Peter - 10 januari 2023,

Ik ben zo ontiegelijk geil vandaag. Zo geil dat ik de goorste dingen met je wil doen. Zo tering hitsig dat ik stiekem zou willen dat je over mijn borsten heen plast. Dat je mijn tepels hard en nat klettert en dit gouden ultieme genotsmoment vastlegt op film, zodat ik dit met een glimlach op mijn zilte zoute gezichtje op een minder vruchtbare dag gniffelend in mijn knuisje terug kan kijken.

Ja, dit dacht onze Patricia Paay waarschijnlijk die ene geile avond. Niet wetende dat dat ene kleine plasje ervoor zou zorgen dat ze hierdoor nooit haar eigen wassen beeld in Madame Tussauds zou krijgen.

Kortzichtig en preuts. Het lijkt me heerlijk, een land met meer genots-pissers die experimenteren met de geneugten des levens en minder azijnpissers, gifpissers of dwarspissers die zonder gêne overal hun plasje over moeten doen.

Patricia, lieve schat, wat mij betreft krijg jij je eigen beeldje én een lintje.

Over schatten gesproken. Ging je afgelopen weken niet finaal onderuit door een venijnige koorts griep, dan werd je wel getroffen door goudkoorts vanwege een vermoedelijke nazischat in Ommeren. Lastige combinatie wel: nazi-schat.

Alsof je ooit scrollend door TikTok na slechts 75 minuten twee schattige nazi’s hand in hand huppelend een dansje hebt zien doen.

Wie hoopt op goud, kan beter baby's baren. Een push present van partner lief na het uren persen, zodat die ook wat pijn voelt, al is het enkel in de portemonnee. Baar-goud of puf-premies is mij geheel nieuw. Mijn vriendin kreeg enkel 25 hechtingen en een broodje Filet Américian cadeau.

En nee mannen, geen woord over verwekkings-zilver. Jouw pik is niet gescheurd van je ballen tot je poepgat en jij hoeft niet nog 9 maanden te ontzwangeren met ontstoken tepelkloven, gillende hormonen, knalharde tieten en flubberende striae buiken.

Waar bevallingen zich steeds vaker verplaatsen naar ziekenhuizen zijn mensen ondanks de krapte op de arbeidsmarkt opeens flexverslaafd.

Ja laten we wel wezen, niks lekkerder dan tussen de verschillende zoommeetings door, je pielemans even door het handje te laten glijden. Zodat je na een weergaloos orgasme, weer met vernieuwde energie de volgende 2 uur durende meeting in kan gaan. Die overigens ook 10 minuten had kunnen duren als niet iedereen overal zijn plasje over zou willen doen.

Wat een vreugde, die stilte in je hoofd tijdens een orgasme. Bijna net zo lekker als de stilte rondom Mark Rutte en de Tweede Kamer tijdens de kerstvakantie. Even geen gezeik.

Al gooit sneaky Rutte, terwijl het gros zich in winterslaap verkeert er wel even een tweetje uit. Dat er geen enkele beperking meer zit aan de Nederlandse inspanning. Om te zorgen dat Oekraïne de oorlog met Rustland wint.

Bijna net zo sneaky als seksvideo’s verspreiden, Mark.

We kunnen beter naar Paay luisteren, make seks, ook al is het een beetje viezig, not war.

Ster advertentie
Ster advertentie