3FM nieuws

Dit gebeurde er op dag 2 bij 3FM op Concert at SEA

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit gebeurde er op dag 2 bij 3FM op Concert at SEA

Zon, zee, strand. Ook op dag 2 was het er allemaal op Concert at SEA. De sfeer op het festivalterrein was heerlijk, de muziek was lekker en daarnaast mochten we ook nog een radio-uitzending maken met het mooiste uitzicht van het jaar.

(Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven)

Concert at SEA met/Matt Simons

Matt Simons was ook op Concert at SEA. En dat is leuker mét dan zonder.

Concert at SEA Matt Simons

Op concert at SEA kwamen we Matt Simons tegen. Wat doe je dan? Een filmpje maken. Matt Simons.

Posted by 3FM on zaterdag 27 juni 2015

23:27 uur: Lichtshow bij BLØF

22:44 uur: Annemiek in actie

Volg je ons al op Snapchat? Zou ik wel snel doen, want dan krijg je alleen maar van dit soort spectaculaire beelden te zien!

22:40 uur: Dotan gaat even bijtanken op vakantie

Dotans stem was een tijdje kwijt omdat zijn tank helemaal op was, zoals hij zelf toegaf in een interview met Roosmarijn op Rock Werchter. De zanger moest een aantal optredens af zeggen omdat zijn stem het begeven had. Gelukkig ging het dit weekend beter en kon hij zowel spelen op Concert at SEA als Rock Werchter. Maar nu is hij dan ook wel echt toe aan vakantie. Met Roosmarijn had hij het voor het eerst over deze moeilijke periode.

Geniet van je vakantie Dotan!

22:11 uur: Bas was voor één dag Tourmanager voor Matt Simons

Tijdens 3FM Serious Request 2014 had Bas Mulders het hoogste bod op het veilingitem: Tourmanager voor één dag van Matt Simons. En dit item mocht hij zaterdag innen op Concert at SEA. Naast werken werden er ook heel veel selfies gemaakt.

22:05 uur: Kijk live mee met BLØF op Concert at SEA

>> BLØF op Concert at SEA

21:45 uur: Chef'Special gaat internationaal

Chef'Special had een topshow gehad op Concert at SEA. Dat deden ze in de studio nog even dunnetjes over. Ze speelden 'Still Don't Know'. In dit nummer zingen ze dat ze nog niet weten wat ze later willen worden. Maar wat wel al duidelijk is, is dat ze richting Amerika gaan!

21:21 uur: Michiel vermaakt zich wel

20:37 uur: Rowwen Hèze op bezoek bij Annemieke

Of ze er nou kwamen met de auto, het vliegtuig, de trein of de boot, de mannen van Rowwen Hèze waren er. Na een mooie show op het Zeeland Podium kwamen ze ook nog even langs in de 3FM-studio. Het was een mooie dag voor frontman Jack Poels, en niet alleen omdat hij op het festival speelde, maar ook omdat hij vandaag jarig is.

20:00 uur: Meegenieten met Counting Crows?

>> Check onze Concert at SEA livestream!

19:45 uur: Matt Simons wordt verrast met Gouden Plaat

Matt Simons kwam langs in de 3FM-studio om zijn single 'Catch & Release' te spelen. Maar net toen hij begon ging er technisch iets helemaal mis... Er moest een technicus naar de studio komen, maar toen de deur open ging stond daar Paskal Jakobsen. En de zanger van BLØF was niet met lege handen gekomen. Hij had een Gouden plaat mee voor Matt Simons. Zijn single 'Catch & Release' ging 15.000 keer over de toonbank.

(Fotograaf: Bart van der Putten)

18:36 uur: Saskia doet verslag vanaf het festivalterrein

18:30 uur: Counting Crows vertelden sterke verhalen op Concert at SEA

14:09 uur: Annemiek vertelt via Snapchat hoe het op CAS is

Foto's Concert at SEA 2015

Ster advertentie
Ster advertentie