3FM nieuws

X-Lab-podcasts nu ook in Download For The Road

  1. Nieuwschevron right
  2. X-Lab-podcasts nu ook in Download For The Road

Abonneren in de 3FM-app, podcast downloaden en luisteren waar en wanneer je wil, zonder dataverbruik!!!

Natuurlijk kun je gewoon naar onze podcastpagina om de verhalen van onze X-Labbers op je gemakje terug te luisteren. Of je gaat naar iTunes, waar ze ook zijn geupload.

Moet wel leuk blijven

Maar wat nou als je onderweg bent of op een andere plek waar je geen Wifi hebt? Dan gaat het beluisteren wat betreft dataverbruik aardig in de papieren lopen en dat is ook niet onze bedoeling natuurlijk. Het moet allemaal wel leuk blijven.

Cue Download for the Road. Want de techneuten en andere slimmeriken bij de NPO zaten ook in de maag met dat dataverbruik. Hoe chill is het namelijk als je de podcasts gewoon thuis met je Wifi-netwerk kunt downloaden, zodat je die zonder dataverbruik kunt luisteren?

Ratjetoe aan podcasts

Het had weliswaar wat voeten in de aarde, maar nu is de applicatie eindelijk voltooid: Download for the Road. In de 3FM-app zie je een button die je naar de Download for the Road-omgeving brengt.

Daar staan niet alleen de podcasts van X-Lab, maar ook de Niet Te Missen van 3voor12, de specials van MetMichiel, Tech podcasts van de NOS en allerlei muziekpodcasts voor je vakantie. Super handig!!!

>> Luister hier naar de ideale studeerplaylist van Radio 4

Ster advertentie
Ster advertentie