3FM nieuws

"Waylon met Ilse DeLange-nummer naar Songfestival"

  1. Nieuwschevron right
  2. "Waylon met Ilse DeLange-nummer naar Songfestival"

Ilse DeLange heeft volgens Albert Verlinde het liedje geschreven voor het Eurovisie Songfestival 2014, dat Waylon naar alle waarschijnlijkheid gaat uitvoeren.

Als de geruchten kloppen, schittert Waylon op het Eurovisie Songfestival 2014. De zanger vertegenwoordigd Nederland dan met een liedje dat geschreven is door Ilse DeLange.

Waylon zingt Ilse DeLange-nummer op Songfestival

Eerder al ging het gerucht dat Ilse DeLange op het Songfestival zou staan. Volgens RTL Boulevard-presentator Albert Verlinde is dat niet het geval, maar heeft de zangeres het liedje geschreven.

Armin van Buuren ook betrokken bij Songfestival

Om de spanning helemaal op te bouwen is er ook nog het geluid dat Armin van Buuren de track produceert. Dat komt niet uit de lucht vallen, want in juni gaf de DJ aan graag een keer mee te willen werken aan het Songfestival.

Waylon deed mee aan voorrondes 2005

Waylon deed al eens een poging om voor Nederland te strijden tijdens het Eurovisie Songfestival. De zanger deed in 2005 mee aan de voorrondes (NSF), maar haalde de finale niet. Glennis Grace ging er met de prijs vandoor en streed dat jaar voor Nederland tijdens de Europese wedstrijd.

Bekendmaking Songfestival 25 november

Of Waylon, Ilse en Armin daadwerkelijk meewerken aan het Songfestival in Denemarken, weten we pas op 25 november. Het management van Waylon liet RTL weten dat iedereen netjes moet wachten op de officiële bekendmaking van TROS en AVRO.

Ster advertentie
Ster advertentie