3FM nieuws

Arctic Monkeys kondigt nieuwe tour data aan en komt naar Nederland

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Arctic Monkeys kondigt nieuwe tour data aan en komt naar Nederland

Op de dag van de 3FM Exclusive met Arctic Monkeys kondigen de mannen uit Sheffield nieuwe tourdata aan voor 2023. Op 5 mei 2023 staan ze in de Ziggo Dome waar ze hun nieuwste album zullen spelen. Blok alvast vrijdag 14 oktober in je agenda voor de kaartverkoop van het concert.

European Tour

Afgelopen zomer heeft de band een mooie ronde langs de festivalpodia afgelegd, ook Lowlands mocht niet ontbreken waar ze op de Alpha-stage de zaterdagavond afsloten. Waar fans hoopten op nieuw materiaal, bleef het bij oude nummers die ze heerlijk wegspeelde op het grote podium. Maar het wachten is voorbij, de Arctic Monkeys hebben hun nieuwe album The Car aangekondigd met nummers zoals 'There’d Better Be a Mirrorball' en 'Body Paint'.

Voor hun show door Europa gaan ze extra versterking uit Dublin meenemen. De mannen van Inhaler zijn namelijk het voorprogramma bij het concert. Afgelopen jaar stond Inhaler nog op Pinkpop met een geweldig optreden, een plekje in het voorprogramma van de Arctic Monkeys is dus meer dan verdiend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Exclusive

Afgelopen week zijn de app en de sociale media kanalen van 3FM ontploft, duizenden berichtjes kwamen iedere dag binnen wanneer de Arctic Monkeys te horen waren op de radio. Elke dag waren er kaartjes te winnen voor de 3FM Exclusive met Arctic Monkeys. Een exclusief optreden van je favoriete artiest op een bijzondere locatie met een handje vol fans, dat wilt toch iedereen.

Ook op de 3FM socials waren er tickets te winnen, van een ode schrijven met alleen maar de nummers van Arctic Monkeys tot aan 196 kilometer lopen naar Brussel, de die-hard fans zijn aan het werk gezet deze week. Gelukkig zijn er veel luisteraars dan ook rijkelijk beloond met 3 tickets voor deze 3FM Exclusive.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie