3FM nieuws

Giel start online talentenjacht

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel start online talentenjacht

Van slaapkamer naar stadion. Giel zoekt talent. Heb jij een gouden keel of supertalent. Doe mee en wie weet vul je binnenkort een stadion.

Giels Talentenjacht (GTJ) is de eerste online talentenjacht, waarbij alles draait om het talent en om deze een podium te geven. Maak je pop, rock, house, klassiek of hiphop? Alles kan. Alleen of met andere? Het maakt niet uit, als het maar een eigen geschreven nummer is en - belangrijk - is opgenomen in een slaapkamer.

Hoe dan?

De talentenjacht begint met een aantal voorrondes om uiteindelijk een elftal over te houden. Het start met een voorronde op YouTube waarin iedereen zijn of haar nummer kan uploaden. Uit de inzendingen wordt een top 100 geselecteerd en die gaan de Challenges in. Dit zijn opdrachten voor het schrijven van een song waarvoor de kandidaten in principe steeds een week de tijd krijgen.

Meedoen vanuit huis

Wil je meedoen? Dat kan. Zelfs vanuit huis. Iedereen kan meedoen, hiphop, house, rock. Upload je filmpje en wie weet sta je binnenkort in een gevuld stadion jouw nummer uit te voeren. Meedoen doe je op: gielstalentenjacht.nl

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie