3FM nieuws

Het leven van deze piepjonge artiesten bezorgt je spontaan een quarterlifecrisis

  1. Nieuwschevron right
  2. Het leven van deze piepjonge artiesten bezorgt je spontaan een quarterlifecrisis

De hitlijsten staan bomvol met de hits van jonge artiesten. 19, 20, 21... Deze hitmachines zijn écht jong en harken gewoon een paar miljoen per jaar binnen. En ja, dan ga je je toch afvragen waar het fout ging in jouw leven. Zo'n carrière en bankrekening had je vast nog niet toen je 19 was. Maar hey, jij doet ook gewoon je best met wat je hebt. Daarom een klein beetje relativering om een spontane quarterlifecrisis te voorkomen. Deze mijlpalen zijn minstens net zo belangrijk als het uitverkopen van grote concertzalen!

Zara Larsson (19) heeft al 9 hits

De 19-jarige Zara Larsson scoort hit na hit. Afgelopen week stond ze nog in een volle AFAS Live en in haar vrije tijd chillt ze in een spa of maakt ze foto's met haar modellenvriendje. Casual.

Jij keek een heel seizoen Narcos in 1 dag

Ook een hele prestatie, jij keek een heel seizoen van Narcos in slechts één dag. Eén dag! Met zere ogen, een sluimerende koppijn en je maag vol vijf verslonden zakken chips. Dat is pas dedication.

Shawn Mendes (19) verkoopt de grootste zalen ter wereld uit

Shawn Mendes heeft met zijn 19 jaar al een hoop gillende meisjes achter zich aan. Ook wereldtournees zijn voor hem dagelijkse kost. Vrije tijd heeft hij dus eigenlijk niet echt, maar goed, je bent een wereldster of je bent het niet.

Jij won vandaag een wedstrijd in FIFA

Wat een geweldige dag! Na twee weken oefenen in die slecht geventileerde zolderkamer heb je vandaag ein-de-lijk een wedstrijd gewonnen in FIFA. Een euforisch moment in je carrière als virtueel voetballer. Nu op zoek naar je volgende levensdoel: bij Mario Kart niet in elke bocht van die Rainbow Road afduvelen.

Lorde (20) heeft al 2 succesvolle albums uitgebracht

Lorde scoorde een wereldhit met 'Royals' en heeft een paar maanden geleden haar tweede album uitgebracht, Melodrama. En ook die werd positief ontvangen! Met maar liefst 7 singles op haar naam is de 20-jarige zangeres razend populair en zit ze in de vriendinnensquad van Taylor Swift.

Jij haalde een 6 voor je tentamen

Het was dan wel de derde herkansing, maar die 6 heb je binnen! Nu kun je eindelijk door naar het tweede jaar van van je opleiding Vrijetijdsmanagement. Het leven als 20-jarige is soms zo slecht nog niet.

Camila Cabello (20) begint na een tijd Fifth Harmony aan een solocarrière

Na haar tijd bij de meidengroep Fifth Harmony is het voor Camila Cabello tijd om aan haar eigen carrière te beginnen. En dat gaat haar nog goed af ook. Met tracks als 'Havana' en 'Crying In The Club' is ze al even in de hitlijsten te vinden.

Jij hebt je bed verschoond

Maar hey, geen zorgen. Jij hebt vanmorgen ein-de-lijk je bed weer verschoond! En dat werd toch eens tijd na twee maanden. Hulde voor jou. Zo'n hoeslaken goed om je matras heen krijgen is verdomd lastig en jij hebt het gewoon geflikt. Nu jij weer, Camila.

Martin Garrix (21) is de beste dj ter wereld

Martin Garrix is natuurlijk onze Nederlandse trots. De jongen is pas 21 jaar maar nu alweer verkozen tot populairste dj van de wereld. Voor de tweede keer! In zijn vrije tijd chillt Martin het liefst in een zwembad, jacht of in zijn privéjet, met mensen als Dua Lipa om hem heen. Joe.

Jij mocht laatst een plaatje kiezen op een huisfeest

Denk maar eens terug aan het huisfeest van je beste vriend, waarop jij na drie uur drammen eindelijk dat ene plaatje mocht opzetten. Dat niemand het leuk vond maakt niet uit, het is een mijlpaal. Jij drukte op dat knoppie. That's what counts.

Oh well... Verschil moet er zijn!

Ster advertentie
Ster advertentie