3FM nieuws

Ferry Important DJ Contest bij Cobus

  1. Nieuwschevron right
  2. Ferry Important DJ Contest bij Cobus
Ben jij een dance producer en wil je wat bekender worden? Dan is nu je kans! Doe deze week mee aan de 'Ferry Important DJ Contest' van JACobus tussen 14.00 tot 16.00 uur en laat je jureren door DJ {l}Ferry Corsten{/l}. Samen met DJ {l}Ferry Corsten{/l} die als jurylid optreedt, gaat {l}Cobus Bosscha{/l} op zoek naar de beste 3 dance-producties van Nederland. Op Cobus.nl kunnen Dance Producers, die denken dat Nederland nu wel echt klaar is voor hun hit, zich vanaf maandag vanaf 14.00 uur inschrijven. Vervolgens moeten ze een demo met hun favoriete productie vóór maandag 1 maart naar JACobus sturen. DJ Ferry Corsten zal de muziek beoordelen en de drie beste demo's eruit pikken.

De drie door Ferry geselecteerde Dance Producers gaan vervolgens strijden om de eerste plaats. Deze krijgen elk een thema overhandigd en hebben vervolgens 2 weken de tijd om een Dance productie te maken die gebaseerd is op dit thema. De drie producties die hieruit voortkomen, zullen vervolgens gedraaid worden tijdens de uitzending van JACobus op 23, 24 en 25 maart.

DJ Ferry Corsten velt zijn oordeel over de 3 'thema-dance-producties' en maakt op vrijdag 26 maart de winnaar bekend die een leuke prijs ontvangt.
Ster advertentie
Ster advertentie