3FM nieuws

Meeuwis' Groots met een zachte G ook in 2010 terug

  1. Nieuwschevron right
  2. Meeuwis' Groots met een zachte G ook in 2010 terug
Guus gaat het ook in 2010 weer doen: van 11 tot en met 14 juni voor de vijfde keer op rij zijn Groots met een zachte G concerten!Tijdens de eerdere edities van Groots met een zachte G was het een drukte van jewelste. Ruim 390.000 bezoekers waren tijdens zijn shows aanwezig. Meeuwis staat erom bekend dat hij een gangmaker eerste klas is en dat is ook zeker te merken tijdens zijn concerten. De kaartverkoop voor volgend jaar begint 12 juni om 10.00 uur.

Traditie

De concertreeks is een traditie aan het worden en die mag natuurlijk niet doorbroken worden. Guus vindt het helemaal geweldig en het enthousiasme vanuit het publiek is ontzettend groot. Volgens hem is er geen betere reden om door te gaan met de shows!

Boys You Desire

Op 12 juni treedt de beste man op in zijn thuishonk Eindhoven, met een wel heel speciaal voorprogramma. Onze eigen Sander Lantinga zit namelijk samen met BNN-collega’s Filemon, Dennis en Valerio in de boyband Boys You Desire. Allemaal in het kader van Try Before You Die. Als klap op de vuurpijl mogen ze het voorprogramma van Guus te verzorgen.


>> Lees hier meer over Guus Meeuwis
Ster advertentie
Ster advertentie